Lāčplēsenes 3.sezonas 4. sērija - saruna ar Elzu Leimani

Elza Leimane ir Lačplēsene Malvīnes Mennikas podkāstā

 Jaunā 2020. gada pirmā sērija ir klāt, un, ticot teicienam par to, kā gadu iesāksi, tā turpināsi, tad šāda gada iesākšanās noteikti ir daudzsološa! 3.sezonas 4.serijas galvenā varone - Lāčplēsene - Elza Leimane. Elza ir baletdejotāja un horeogrāfe, bet tam visam klāt, Elza kopš šīs vasaras ir arī pilnmetrāžas mākslas filmas aktrise. Elza ir fantastiska, es apsolu. Līdzās viņas nosvērtajam garam un it kā ārējam trauslumam, viņā burbuļo milzu spēks un izturība un arī burvīga humora izjūta. 

 Ar Elzu runājām par spēku un izturību un par to, kā tad ir īstenībā dzīvot dzīvi, piepildot, teju katras mazas meitenes sapni - reāli arī kļūstot par balerīnu. Garās deju stundas un vasaras bez brīvlaikiem. Tas viss Elzu norūdījis par to, kas viņa tagad ir, ļoti iedvesmojoša jauna sieviete, kura zina ko grib un esmu pilnīgi pārliecināta, ka tas viss arī viņai izdosies. 

Katru reizi satiekot Elzu, viņas spēks ir jūtams - tāds kluss, elegants, bet tik liels, ka to nevar nejust! 

Elzas Leimanes "obligātās literatūras" saraksts

- Twyla Tharp - The Creative Habit 

Latvijas Nacionālajā operā Elzas horeogrāfisko veikumu var redzēt baletā 

- (Ne) stāsti man pasakas

 

 

 Sarunu ar Elzu Leimani klausies šeit augstāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 


Older Post Newer Post