Lāčplēsenes 3.sezonas 12. sērija - saruna ar Baibu Ladigu-Kobayashi

12.serija 3.sezona Baiba Ladiga Kobayashi Lāčplēsene Podcast Podkāsts

Baiba Ladiga - Kobayashi Malvīnes Mennikas podkāstā LāčplēseneNeticami, bet jau trīs mēnešus klausāmies kopā Lāčplēsenes 3.sezonu. Šodien 12. Lāčplēsenes 3.sezonas sērijā pie manis ciemos fantastiskā ilgtspējīgas modes dizainere un pasniedzēja Baiba Ladiga - Kobayashi. Ja jums šajā dienā pietrūkst enerģijas un pozitīvismu, tad Baiba jums nāk palīgā. Viņas piedzīvojumu gars pamēģināt lietas dzīvē un nebaidīties ir tik iedvesmojošs un pat mazliet lipīgs. Es zinu, ka es pati personīgi vairākās reizes atgriezīšos pie šīs sērijas, lai atgādinātu sev, to dzīvesprieku un drosmi.

Baiba ir ilgtspējīgas modes dizainere un modes zīmola Baiba Ladiga īpašniece. Šobrīd Baiba ne tikai rada modi, bet to māca arī citiem, piedāvājot divu veidu kursus - Modes ilustrācijas un Modes zīmola vadība. Baiba domā par ilgtspējīgu dzīvošanu, ne tikai modē, domājot par to, kā atstāt šo pasauli aiz sevis labāku. 

Podkāsta sērijā runājām par Baibas krāsaino un piedzīvojumiem bagāto dzīvi, kas tieši tā arī turpinās - ikdienā, darot darbu, kas mīļš un ceļojot te pat pa Latviju. 

Ja pēc šīs sērijas noklausīšanās jums negribēsies smaidīt un iet ārā, un pieņemt drosmīgi priecīgus lēmumus, tad jūs neesat šo sēriju klausījušies pietiekami uzmanīgi! Priekā!

*Sērijas vizuālajā noformējumā izmantota Dzintras Žvagiņas fotogrāfija.

Baibas Ladigas - Kobayashi obligātās literatūras saraksts: 

Kursi pie Baibas - https://www.facebook.com/fashionillustrationcourse/

Grāmatas: 

Haruki Murakami (jebkas no viņa, īpaši - The Wind-Up Bird Chronicle)

Anna Franka - Annas Frankas dienas grāmata

Maikls Talbots - Hologrāfiskais visums

Ēriks Marija Remarks (jebkas no viņa, atceroties jaunību)

Filmas:

Julian Schnabel - At Eternety’s Gate

Craig Mazyn - Chernobyl 

Muzejs: 

Marka Rotko centrs Daugavpilī (tur var arī palikt pa nakti)

Mūzika: 

Max Cooper

The Cranberries

Shened O'Connor

Jamiroquai (kad nepietiek saules)

MC Antokha 

Apparat (Sascha Ring)

Sarunu ar Baiba Ladiga - Kobayashi klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 

 


Older Post Newer Post