Lāčplēsenes 3.sezonas 9.sērija - saruna ar Lindu Leen

3.sezona 9. s 9.sērija Lāčplēsene Podkāsts

Linda Leen Malvīnes Mennikas podkāstā LāčplēsenePrieks, ka Lāčplēsenes 3.sezona jau labi ieskrējusies un klāt jau 9. Sērija. Šodien pie manis viešņa ar, kuru īpaši nav jāiepazīstina, jo jūs taču visi viņu zināt. Viņa tik harizmātiska un ar tik spēcīgu un samtainu balsi. Jā, tā ir viņa, fantastiskā Linda Lezdiņa, jeb Linda Leen. Man vienmēr šķitis, ka Lindas dziesmās ir kaut kas tāds vilinoši spēcīgs, un, ka klausoties viņas mūziku, ir skaidrs, ka viņa zina ko grib. 

Ar Lindu runājām par viņas izaicinošo bērnību un kā tas viņu norūdījis par to, kas viņa ir. Runājām par sapņiem un to piepildīšanu. Cīnīšanos pa sapņiem tik ļoti, ka gandrīz piemirstas tas, kas pašam radījis prieku un galvenais - runājām par Lindas šī gada apņemšanos. Šogad Linda nolēmusi daudz vairāk darīt lietas, kas tieši viņai der un viņu iepriecina un maksimāli atteikties no visa cita. Izvēloties darīt to, kas viņai nes labu. Un to man šķiet, mums visiem vajag no Lindas pamācīties. 

Šī saruna man personīgi bija ļoti iedvesmojoša. Man bija milzu gods satikt tik spēcīgu sievieti, kura zina ko grib un par to neatvainojas, nojaušot, ka kā sievieti, viņu par šīm īpašībām varbūt pat nopels. Milzu cieņa un visa mana apbrīna lido pie Lindas, un ceru, ka arī jūs gūsiet tik pat spēcīgas sajūtas no šīs sarunas!

Lindas Leen "Obligātās literatūras" saraksts -

Noderīgais sociālajos tīklos:

- 14.februārī tiekamies vienā no 2 Linda Leen koncertiem  - biļetes ŠEIT - http://bit.ly/2unSkRp 

Mūzika: 

- Depeche Mode

Cigarettes after Sex (Īpaši dziesma Affection)

Grāmatas:

Mihails Bulgakovs “Meistars un Margarita”

- Kurts Vonnegūts 

Gregorijs Deivids Robertss - Šantarāms

Sarunu ar Lindu Leen klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.


Older Post Newer Post