Podkāsta "Lāčplēsene" 5. sērija ar Diānu Stupeli

5. sērija Episode 5 Lāčplēsene Podcast Podkāsts

Klāt jau 5. Lāčplēsenes sērija un šoreiz sarunājos ar lielisko Diānu Stupeli. Diāna ir fizioterapeite, fiziskās sagatavotības trenere (es gan gribētu teikt, ka viņa mierīgi varētu būt dzīves trenere), trenere vairākiem labi zināmiem sportistiem, kā arī pasniedzēja Latvijas Sporta pedogoģijas akadēmijā (kur arī ierakstījām podkāstu), un kopā ar biznesa partneri Ievu Zvīguli saimnieko sporta klubā Vingrosev.lv 

Diāna Stupele ir LāčplēseneŠis ir tas gadījums, kad Lāčplēseni pazīstu jau ļoti ļoti sen. Abas sākumskolā un pamatskolā mācījāmies vienā skolā, gājām kopā mākslas skolā, bijām labas draudzenes un abām kādu laiku patika viena grupa - Take That! Tagad ir grūti iedomāties kādu, kas vairāk atbilstu Lācplēsenes definīcijai. 
Diāna nebeidz sevi izglītot ne mirkli, tāpēc arī bija par ko runāt. Runājām par sportu un dzīvi un sapņu piepildīšanu. Par enerģiju un to, ka labāk smaidīt, ja ne citiem par prieku, tad sev noteikti. Un vēl par to, ka Diāna bērnībā gribēja kļūt par snaiperi! Tas jau, manuprāt, daudz ko izsaka, jo īpaši to, ka klausīties būs interesanti!

Priekā!

Sarunu ar Diānu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 

Diāna Stuepele Better Than Yesterdays Self


Older Post Newer Post