Lāčplēsenes 2.sezonas 9.serija - saruna ar Elīnu Lutci

2.sezona 9.serija deja Elīne Lutce horeogrāfe iedvesma iedvesmojoša sieviete Lāčplēsene Lāčplēsene Elīna podcast podkāsts S2E9 sieviete

Elīna Lutce sarunā ar Malvīni Menniku podkāstā Lāčplēsene Jau 9. sērija 2. sezonā un šodien kārtējo reizi - viena lieliska sērija. Sarunājos ar Elīnu Lutci. Elīna ir dejotāja un horeogrāfe un vienkārši tik super iedvesmojoša un spēcīga sieviete. Kad klausās viņā un tajā, kā viņa (cenšas) organizēt savu dzīvi, no vienas puses drusku skauž, no otras puses, ļoti gribas mācīties. Tā vien šķiet, ka viņa diezgan labi jau iemācījusies izprast sevi, bet nu tas nācis grūti, caur fiziskām traumām un arī lielām skumjām. Man gribētos viņu saukt par tādu ilgtspējīgo darbaholiķi, jo Elīna lieliski sapratusi to miera un darba mijiedarbību un kādos daudzumos un ko viņai vajag, lai paliktu pie veselības un prieka. Un prieks no viņas staro tāds lipīgs. Es apsolu, ka pēc sarunas ar viņu es gāju ar taisnāku muguru, enerģiskāku soli un platu smaidu sejā. Pilnīgs prieks! 

 

Sarunu ar Elīnu klausies šeit augstāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 

 


Older Post Newer Post