Lāčplēsenes 2. sezonas piektā sērija - Saruna ar Annu Birmani

2sezona 5. sērija Anna Anna Birmane episode 5 Lāčplēsene Anna Podcast Podkāsts season 2

Anna BirmaneLieliska diena, lai ziņotu, ka Lāčplēsenes 2. sezonas 5.sērija ir gaisā! Šoreiz saruna ar kūku karalieni un vissaldāko Annu Latvijā - Annu Birmani aka Annu Pannu! Viņa cep kūkas, organizē meistarklases, raksta grāmatas un receptes žurnāliem. Viņai ir ļoti skaists, patiess un saturiski piepildīts instagram konts un nu jau kādu laiku Anna savam multimākslinieces statusam pievienojusi vēl vienu lomu - viņa kļuvusi par mammu savai meitai Hannai! 

Ne tikai instagramā, arī dzīvē Anna ir sirsnīga un patiesa. Visu laiku runājoties no viņas staro tāda stingra pārliecība, ka viņa zina, ko grib, un tāda īsta klātesamība, ka viņa ir šeit un tagad! Priecīga, ka sakarā ar podkāstu, es viņu izvilku no mājas ikdienas, lai pa ceļam pasmaržotu pavasara gaisu un mierīgi izdzertu krūzi kafijas. Sarunājāmies par to kā Anna nonāca pie kūkošanas, par to kā attīstījās viņas karjera. Par to kā viss mainījās, kad piedzima Hanna, un arī par to kā nu Anna atkal ir gatava atgriezties kūkošanas zirgā un iet uz priekšu un kāpt uz augšu!

Man milzīga laime, ka Anna bija pie manis un dabūjām tā lieliski parunāties un iepazīties!

Sarunu ar Annu klausies šeit augstāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post