Lāčplēsenes 2. sezonas ceturtā sērija - Saruna ar Ingu Ulmani

2 sezona iedvesma Inga Ulmane Lāčplēsene Podcast Podkāsts

Liels prieks ziņot, ka Lāčplēsenes 2. Sezonas 4. Sērija jau klāt. Šajā sērijā sarunājos ar tik enerģiski dzirksteļojošo un lielisko Ingu Ulmani.                              Inga ikdienā dzīvo un strādā Latvijas Investīciju un attīstības aģentūtrā Dubajā, kur viņa palīdz veidot biznesa kontaktus un sadarbības starp mūsu uzņēmējiem un uzņēmējiem tur. Bez sava darba, kas man personīgi nemaz pa visiem 100% ar Ingu neasociējas, Inga aktīvi darbojas fondā Viegli, kura koncertos Inga ir redzama uz skatuves dzirdot no visas sirds. Tomēr, kas manai sirdij vistuvākais, un par ko vienmēr satiekoties Ingu izprašņāju, un podkāsts nav izņēmums, ir Ingas aizraušanās ar BioHackingu. Inga izzina un eksperimentē ar savu ķermeni, lai atrastu sev labāko dzīvesveidu.

Podkāstā parunājām par - visu. Par to kā Inga nonāca tur, kur ir, un ka jauniešu nevalstiskajām organizācijām tajā bija milzīga nozīme, par to, kā Inga izzina savu ķermeni un par attieksmi pret dzīvi kopumā.

Paldies Ingai, ka savā īsajā būšanā Latvijā viņa atrada laiku pie manis atnākt uz vienu garu, interesantu un enerģizējošu sarunu!

Seko Ingas Biohakerēšanai te - https://www.instagram.com/beforeaftermath/

Sarunu ar Ingu klausies šeit ausgtāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post