Lāčplēsenes 2. sezonas sestajā sērija - Saruna ar Antu Aizupi

2.sezona 6.sērija Anta Aizupe iedvesma Lāčplēsene Lāčplēsene Anta Podcast podkāsts

Anta Aizupe Malvines Mennikas podkāstā LāčplēseneAr katru reizi prieks tikai aug, es jums apsolu, tāpēc arī šoreiz man milzu prieks jums nodot klausīšanās priekam jaunāko Lāčplēsenes sēriju. Šodien pie manis ciemos Anta Aizupe. Anta ir aktrise, gan teātrī, gan kino, un tagad redzama kinoteātros jaunajā Alises Zariņas filmā Blakus. Jau janvārī, kad filma vēl nebija iznākusi, kad taisīju jaunās sezonas vēlamo Lāčplēseņu sarakstu. Anta tur tika ierakstīta.. un kad iznāca filma, nu tad tas bija no-brainer!  Antai jābūt podkāstā!

Un kas svarīgi - Antai jau pašai mājās ir viena kārtīga Lāčplēseņu armija - viņa pati un viņas divas dvīņu meitas. Anta liekas tik trausla un tik stipra, tik mierpilna un tik enerģiska vienlaicīgi, ar viņu runājoties iedvesma pati atnāk un gribētos ar viņu runāt un runāt.

Podkāstā Anta pastāstīja par to kā kļuva par aktrisi, par to, ka viņas labsirdība viņai citreiz iekož kājā, jo viņa piekrīt vairāk darbiem, nekā gribētos un tad līdz spēku izsīkumam. Bet galā mīlestība, kas nāk no foršajiem projektiem, piemēram, filmas Blakus, draugiem un ģimenes uzlādē ar enerģiju no jauna. Anta ir spridzeklis, vislabākajā un sirsnīgākajā vārda nozīmē!

Sarunu ar Antu klausies šeit augstāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post