Lāčplēsenes 3.sezonas7. sērija - saruna ar Aigu Rēdmani

3 sezona 7 sērija Lāčplēsene Podcast

Aiga Rēdmane Malvīnes Mennika spodkāstā LāčplēseneEsam jau ieskrējušies Lāčplēsenes 3.sezonā un 7.sērija jau klāt. Šodien sarunājos ar fantastisko fotogrāfi Aigu Rēdmani. Latvijā Aigu noteikti varētu nosaukt par portretu un modes fotogrāfijas guru un droši vien lielākā daļa skaisto žurnālu vāku ir Aigas darbs. Aigu bērnībā interesēja daudz lietas, bet pateicoties tētim viņa sāka ķimerēties ap fotografēšanu, kas nu jau vairāk kā 10 gadus ir pāraudzis par Aigas darbu. Vēl Aigai ļoti patīk deja, gan pašai dejot gan fotografēt dejotājus - kas arī ir viņas šī brīža personīgais mākslas projekts: fotografēt vīriešus - dejotājus.
Podkāstā runājām par to, ka fotogrāfija Aigai ir fantastisks veids kā iepazīties, un patiesībā dziļi iepazīt katru viņas fotogrāfijas modeli, jo, gan sagatavošanās process fotosesijai, gan pats fotografēšanas process Aigai ir īpašs, kas noteikti arī izskaidro viņas fantastiskās fotogrāfijas. Aiga tiešām ir brīnišķīga, un aiz tik pieticīgi sirsnīgās ārienes man šķiet Aigā mīt īsta kaislība pret lietu, ko viņa dara. Jebkuru lietu!
Aigas Rēdmanes "Obligātās literatūras" saraksts - 
- Elisabeth Gilbert - Big Magic: Creative Living Beyond Fear
- Destin Daniel Cretton - Glass Castle (movie)
Sarunu ar Aigu Rēdmani klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

Older Post Newer Post