Podkāsta "Lāčplēsene" 1. sērija ar Evu Johansoni

Eva Lacplesene Podcast Podcasts Podkāsts

Pirmā sērija ir klāt un pirmajā podkāsta Lāčplēsene sērijā pie manis viesojās tik ļoti lieliskā Eva Johansone. 

Eva man ir ļoti mīļa draudzene un pazīstamas esam jau patiesībā kādus 15 gadus. Iepazināmies Latvijas Sarkanā Krusta jauniešos kā vienaudžu izglītotājas. Kopš tā laika diezgan daudz esam kopā darījušas.
Man ir grūti uzskaitīt visu ko Eva ir darījusi un es  līdz galam pat nemēģināšu, jo es noteikti kaut ko sajaukšu vai aizmirsīšu. Kopumā varētu teikt, ka Eva ir ļoti iedvesmojoša un super gudra sieviete. Un līdzās viņas iekšējam un ārējam skaistumam, viņa ir tik ļoti darbspējīga, ka pilnīgi noteikti varu apgalvot, ka draudzība ar viņu ir iedvesmojoša. 

Bet tas, kāpēc Evu es uzaicināju kā savu pirmo viešņu, nemaz nav nejauši. Pirmkārt, tas ir pilnīgi praktisku zaķpastalas iemeslu dēļ, jo Eva ir mana profesionālā TV draudzene, bet es galīgi neprofesionāla intervētāja, tāpēc man drusku vieglāk viņas klātbūtnē nedaudz izgāzties. Bet tas galvenais iemesls ir tāds, ka pāris gadus atpakaļ, Eva mani uzaicinot piedalīties viņas draudzeņu ar drēbēm mainīšanās Andelē man kaut kā iemācīja saprast, ka nevajag baidīties no tām klišejiski sievišķīgajām lietām, lai caur tām atrastu kārtīgi spēcīgu sievišķību. Ar to es domāju to, ka neskatoties uz to, ka vēlme pēc jaunām drēbēm bieži tiek pasniegta kā negatīva sieviešu iezīme, tās tikšanās tikai uz kādiem 10 % ir par drēbēm, viss pārējais ir par ļoti iedvesmojošu, spēcīgu, talantīgu un gudru sieviešu iepazīšanos un mijiedarbību.

Sarunā Eva stāsta par šīs vasaras notikumiem un to, kā viņa nonāca tur, kur ir tagad. Evai patīk vintage apģērbi un kvalitatīvas lietas un viņa ļoti gribētu, lai plastmasa nenonāktu okeānos. 

Sarunu ar Evu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - Spotify, Google Podcasts, Breaker, Pocket Casts, Radio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post