TĀ jaunā kleita!

ikdienai malvinelv new oversized Pelēka rokām šūta spcial STATEMENT svētkiem

Pirmkārt - čau un ceru, ka viss labi! Otrkārt - viens no turpmākās dzīves plāniem ir pievērsties arī bloga rakstīšanai, tapēc šis lai ir pirmais no daudzajiem.Priekā!

Treškārt - pie lietas!

Kad šķiet, ka jebkas ko daru ir pilnīgi nevajadzīgs, lai arī apzinos, ka šī sajūta dzīvo pārsvarā tmanā galvā, nevis realitātē - man vajag radīt! Man nepieciešami eksperimenti un jāizgudro, kas jauns, kas nesīs prieku gan man, gan Tev. Tas ir tas iemesls kapēc tika radīta šī jaunā kleita.  

Radīju kleitu domājot par sievietēm, kuras vēlas atstāt iespaidu ar savu izskatu, vēlas justies ērti, bet tomēr vēlas arī parādīt nedaudz no sava ķermeņa. Radīt ko tādu, ko valkātāja vēlētos vilkt gan uz svētkiem, gan ikdienā. Kleitas M izmērs der valkātājai sākot ar mazu 36to izmēru, līdz pat stabilam/ lielam 42ajam. Bet, protams, vienmēr esmu priecīga uzšūt lielākas/ mazākas kleitas, ja nepieciešams.

Kad veidoju dizainus, kopumā, es vēlos, lai to valkātāja (vai valkātājs, ja tas ir unisex produkts) jūtas mīlēts un aprūpēts, brīdī, kad dizains tiek valkāts. Ērtums man pašai ir ļoti svarīgs (tāpēc arī visām kleitām vienmēr ir kabatas), bet līdzās ērtumam, man svarīgi, lai ar kleitu sieviete arī izsaka savu “statement”. Lai izstāsta savu stāstu un jūtas aizvien vērtīgāka un spēcīgāka.

Pirmais paraugmodelis, kas pieejams internetā šeit, ir šūts no gaiši pelēkas, nedaudz krokās izspīdošas kokvilnas. Tātad vasarai super patīkams. Kleita ir drusku hibrīds, gan stilistiski, gan ņemot vērā to, no kurienes nācis pats dizains.

Stilistiski, tā ar savu dekoltē un pliko plecu dizainu ir priecīga, pat svinīga un nebaidīšos teikt brīžos arī “seksī - peksī”. Savukārt tās oversized būtība un tas, ka tā ir tādā izteikti garā midi garumā to padara par drosmīgu “statement’ kleitu, kurā Tu gan kaut ko parādi un kaut ko paslēp.


Praktiski - tā ir super ērta un viegla, un sajūta tajā pilnīgi laimi radoša. Varu to ļoti labi iedomāties vilkt gan uz svētkiem ar stilīgām augstpapēdenēm un sarkanām lūpām, gan ikdienā kombinācijā ar kedām. To var vilkt arī kā sarafānu, apakšā pavelkot blūzi vai krekliņu, un arī kā tuniku uz skinī džīnām vai legingiem.

Un vēl viena lieta, kurai apsolījos pievērsties tikai tad, kad man pašai tas būs aktuāli - bet biežie ieteikumi un lūgumi no jaunajām barojošajām māmiņām zemapziņā tomēr iesēdušies. Dizainu radot droši vien no zemapziņas man iebakstījuši - kleita piemērota arī jaunajām barojošajām māmiņā! Chi- ching!


Par hibrīdisko dizainu! Tām, kuras drusku manas kleitas jau iepriekš redzējušas, varbūt šī kleita liekas kaut kas jau manīts? Ha hā- tas varbūt tāpēc, ka tās augšdaļa ir veidota balstoties uz super iemīļotā “plik-plecu” kimono modeļa, un apakšpuse no citas tik iemīļotās volānkleitas. Voila!

Domāju, ka šī būs tā, kurai jāpaliek Malvine.lv dizainos vismaz līdz nākamajai siltajai sezonai!

Priekā un līdz nākamajai reizei (cerams, ka ātrāk nekā vēlāk),

Malvīne

P.S. es ļoti cenšos izvairīties no vārds sievišķīgs, jo manā grāmatā tas nozīmē jebko, kas saistīts ar ikvienu sievieti, vienalga vai viņa valkā svārkus, bikses vai nevelk mugurā neko...tāpēc veidot aprakstus (sievišķīgām - ha ha) kleitām ir diezgan grūti! Paldies par sapratni!

 

Older Post Newer Post