Lāčplēsenes 2. sezonas otrā sērija - Saruna ar Ināru Polmani

iedvesma Ināra Inara Polmane Lāčplēsene Podcast podkāsts

Ināra Polmane ir Lāčplēsene

Otrās sezonas otrajā sērijā pie manis ciemos atkal viena lieliska Lāčplēsene - Ināra Polmane. Ināra ir Rīgas Cirka direktore, kura gan tagad neiet uz darbu cirkā, bet ir vienā svarīgā savas dzīves atvaļinājumā, un tagad  gaida jaunumus dzīvē, ne cirkā. Un tieši tas man ļoti atviegloja iemānīt Ināru pie sevis podkāstā, jo savādāk savā darba ikdienā diez vai viņai atrastos laiks man. 

Ināra ir īsta Lāčplēsene, darot tik daudz lietas, un galvenais to darot tā no visas sirds. Tā vienkārši minot kādu no daudzajām lietām ko Ināra dara, viņa, piemēram, ir arī viena no fonda Viegli dibinātājām. 

Ar Ināru saruna sanāca tāda ļoti dziļa, par emocionālo pasauli un pārdomām, kā vislabāk būt pasaulē. Kā atrast to balansu par to kāds gribētu būt, kāds esi un ko pasaule no tevis sagaida, un Inārai, manuprāt, tas lieliski izdevies. 

Ja vēl apjukums, kas tā par Ināru, tā, ir tā, kura pirms neilga brīža vēl bija Ināra Kehre, bet galvenais - vienkārši klausies podkāstu!

Podkāsts Lāčplēsene ir manis - Malvine.lv zīmola īpašnieces un dizaineres Malvīnes Mennikas - radīts podkāsts. Tajā sarunājos ar lieliskām, iedvesmojošām sievietēm, kuru katru savā jomā var droši saukt par ikdienas varonēm - Lāčplēsenēm. Cenšoties izprast to, kas viņas padara par viņām un kas viņas iedvesmo, vai nomoka, runājam par dzīvi. Prieks, ka esi te un klausies!

Sarunu ar Dainu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post