Lāčplēsenes 2. sezonas pirmā sērija ir gaisā - Saruna ar Dainu Rudušu

Daina iedvesma Lāčplēsene Podcast podkāsts

Otrās sezonas, pirmās sērijas viešņa ir Daina Ruduša. Daina ir profesionāla cilvēktiesību aktīviste, un jau no agrām tīņu dienām sapratusi, ka vēlas pasauli padarīt labāku (par ko viņai no manis - PALDIES), un tīši netīšām nonākusi organizācijās, kas strādā ar LGTBQI cilvēku tiesībām. Pēdējos gados Daina pārsvarā strādā organizācijās ārpus Latvijas, gan Londonā, gan Briselē, un tagad ceļos pāri okeānam, kopā ar savu uzticamo draugu suni Baironu, lai strādātu savu sapņu darbu Ņujorkā. Podkāstā Daina izstāstīja savu stāstu kā un kapēc pievērsusies cilvēktiesībām, par nākotnes plāniem un to, ka viņas Lāčplēsene ir viņas mamma.  

Podkāsts Lāčplēsene ir manis - Malvine.lv zīmola īpašnieces un dizaineres Malvīnes Mennikas - radīts podkāsts. Tajā sarunājos ar lieliskām, iedvesmojošām sievietēm, kuru katru savā jomā var droši saukt par ikdienas varonēm - Lāčplēsenēm. Cenšoties izprast to, kas viņas padara par viņām un kas viņas iedvesmo, vai nomoka, runājam par dzīvi. Prieks, ka esi te un klausies!

Sarunu ar Dainu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām - SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post