Podkāsta Lāčplēsene 14. sērija ar Elīnu Stelceri

14. sērija Elīna Stelcere Lacplesene Podcast Podkāsts

Jā! Tūkstošreiz - jā! Es nespēju noticēt, ka jau 14 nedēļas pēc kārtas varu jums dot vienu stundu sarunas ar lielisku sievieti. Jau no septembra sākuma, man ir tas prieks jums dot šīs sarunas, kuras, personīgi mani, ļoti iepriecina un iedvesmo. Zinošas un uzdrīkstēties spējīgas. Katra pilnīgi savādāka, bet visās kaut kas līdzīgs! 

Man prieks ziņot, ka šodien pie manis ciemos ir Elīna Stelcere. Elīna ir darījusi gandrīz visu un pati viņa nesen teica, ka ir projektu cilvēks, kas labprāt uzsāk darīt jaunas lietas un, kad jūtās tās iesākusi, vai piepildījusi, gatava doties tālāk. Arī šobrīd Elīna ir lielu pārmaiņu priekšā, kad lolotais Baltic.Space veikals Dominā un AWAKE Riga veikals Galerija Rīga tiek nodots jaunās gādīgās rokās un pašai visa plašā pasaule priekšā, lai atrastu jaunu projektu ko īstenot.

Elīna ir tās lieliskās darbīgās rokas, kas kādus 4- 5 gadus atpakaļ radīja Rīgas Krāmu tirgu Spīķeros un mazliet vēlāk Diz.aina tirgu. Dizaina tirgus jau kopš pavasara nodots citu rokās un pati Elīna tik soļo uz priekšu. Kamēr vēl varēju ķēru Elīnu pie astes, lai iepazīstinātu jūs ar vēl vienu Lāčplēseni.

Ar Elīnu parunājām par dizaineru, amatnieku un tirdziņu vietu Latvijas tirgū un latviešu sirdis. Par mērķiem un idejām, par cerībām un nebēdāšanos, ja kaut kas nesanāk kā sākumā plānots. 

Sarunu ar Elīnu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 Ar Pārējām Lāčplēsenēm iepazīsties  ŠEIT!


Older Post Newer Post