Podkāsta Lāčplēsene 13. sērija ar Elīnu Berklavu

13.serija Elīna Berklava Iedvesma Lacplesene Podcast Podkāsts

Maģiskais 13 ir klāt. Šoreiz sērija ļoti īpaša, jo ieraksts notika klātesot dzīvai publikai un ne manā ierastajā ērtajā studijā, bet gan super stilīgā un labas enerģijas un dizaina piepildītā vietā Dizainbārā un dizainveikalā M50! Novembris mums latviešiem ir īpašs mēnesis un, manuprāt, Lāčplēsene iederas lieliski šī patriotiskā mēneša kontekstā, gan ar nosaukumu, gan saturu. Nu jau ilgus gadus Latvijas vēsturi veido ne tikai stipri, mērķtiecīgi un darbīgi vīrieši, bet arī sievietes. Par tām, kuras to dara mūsdienās šeit un tagad arī cenšas stāstīt podkāsts Lāčplēsene. 
Elīna Berklava ir Lāčplēsene Malvine.lv podkāstāŠoreiz vietas un podkāsta viešņas izvēle savstarpēji mijiedarbojas. Bārs M50 man ir ļoti mīļš, jo blakus lieliskajam dizainam, tur strādā cilvēki, kuri ieliek sirdi savā darbā, un tas ir jūtams katrā kafijā un kokteilī. Nu tad šoreiz vienā podkāstā mēs ciemojamies viena pie otras - fiziski es viesojos pie viņas, un podkāstā viņa pie manis - M50 dizainbāra, dizainveikala un modes veikala saimniece Elīna Berklava. 
Elīnai jau iekrāta liela pieredze dažādos radošos darbos. Sākot ar darbu pie dokumentālām filmām un turpinot ar modes veikala izveidi kādus 6 gadus atpakaļ. Nu par ko runājam? Par ko parasti - par dzīvi, par pieredzi, par priekiem un iedvesmām. 

Elīna manās acīs ir cilvēks ar diezgan neizsīkstošu pozitīvismu un enerģijas devu un tas vienmēr, manuprāt, spēj uzlādēt apkārtējos tik pozitīvi, ka es personīgi pēc tam, kad esmu satikusi Elīnu smaidu kādu pusstundu no vietas un pārvietojos mazliet ņiprākā gaitā. Ceru, ka tā pat būs ar jums pēc šī podkāsta noklausīšanās. 
Šoreiz tiešām, ne tikai PRIEKĀ! Bet arī STARĀ!

Sarunu ar Elīnu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 Ar Pārējām Lāčplēsenēm iepazīsties  ŠEIT


Older Post Newer Post