Podkāsta Lāčplēsene 12. sērija ar Līvu Apermani

12. sērija Iedvesma Lāčplēsene Līva Apermane Podkāsts

Jau 12! Dažreiz pat nespēju noticēt, ka man bijis tas prieks un gods pavadīt laiku 12 fantastisku sieviešu kompānijā parunājot, par, manuprāt, svarīgo! Par to, kas padara viņas par Lāčplēsenēm. Es esmu laimīga! Patiesi! Un ceru, ka arī jūs priecājaties par katru Lāčplēsenes sēriju, tā pat kā es! Un Paldies JUMS, ja tā ir!
Liva ir LacpleseneŠodien sarunājos ar fantastisko ceļotāju Līvu Apermani. Līva ir īsta pētniece. Pētot sevi, citas zemes un jaunas iespējas. Tika sirsnīgi patiesa un ārprātīgi interesanta. Man vienmēr šķitis, ka ceļošana katru reizi atver mums logu uz citu pasauli un palīdz kļūt ne tikai zinošākiem, bet arī veicina spēju pieņemt pasaules dažādības un tās novērtēt. Līva ir tiešām Ceļotāja ar lielo burtu! Šobrīd Līva iepriecina jūsu garšas kārpiņas Galerijas Istaba bufetē un strādā pasākumu rīkošanas kompānijā. Lēnām atejot no virtuves, Līva meklē savu prieku tagad šeit Latvijā un cenšas katru dienu pateikties par to, kas viņai dots! Līvai patīk vaļi un man šķiet, ka viņa pati ir viens skaists sapņu un prieka valis (un es nedomāju par fiziskajiem, bet gan par dvēseles izmēriem). Tas tiešām bija viens pozitīvisma pilns brīdis!
Starā!
Sarunu ar Liegu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.



 

 

 

 

 

 

Ar Pārējām Lāčplēsenēm iepazīsties  ŠEIT


Older Post Newer Post