Podkāsta Lāčplēsene 15. sērija ar Karmenu Stepanovu

15.sērija iedvesma Karmena Stepanova Lacplesene Podcast Podkāsts

Priekā Lāčplēsenes 15. sērijā! Juhū, neticami priecīgi un laimīgi un pagodinoši, ka jau 15 fantastiskas un iedvesmojošas sievietes ir bijušas pie manis šajā laikā kopš Septembra sākuma! Pirmo sezonu tā turpināsim līdz pat 1. janvārim, tātad priekšā vēl 4 Lāčplēsenīgas sērijas šajā sezonā!
Karmena Stepanova Malvine.lv Podkāstā LāčplēsenePie manis šoreiz ciemos Lāčplēsene, ar kuras balsi tieši runāšanas kontekstā jūs noteikti esat pazīstami. Tā ir lieliskā Radio Pieci raidījuma “Pilnīgs vakars” producente - Karmena Stepanova. Karmena ir ne tikai lieliska savā radio darbā, un saprot, ka mūžam jāmācās un jāattīstās, ne tikai profesionāli, bet arī personīgi. Ar Karmenu esam pazīstamas, jo kādus 3 gadus atpakaļ Karmena uzaicināja mani uz savu raidījumu parunāt par Malvine.lv . Un tā bija mana pirmā radio tiešraide un es biju pārbijusies kā diegs, bet Karmena ar Magnusu tik lieliski tika ar manu nervu kamolu galā. Paldies! 
Ar Karmenu parunājām, nu, par dzīvi jau, protams! Par mācīšanos un izprašanu, par to, ka visu laiku jāgrib attīstīties un jāsaprot, ka tās neveiklās lietas, ko darījām agrāk, ne vienmēr nāk atpakaļ lai vajātu, bet tikai norāda uz to, kā esam auguši!

Un ļoti jauki sanācis tas, ka publicējam šo sēriju tieši Karmenas dzimšanas dienā! Daudz laimes, lieliskā!

Sarunu ar Karmenu klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 Ar Pārējām Lāčplēsenēm iepazīsties  ŠEIT!


Older Post Newer Post