Podkāsta Lāčplēsene 16. sērija ar Leldi Ceriņu

16. sērija iedvesma Lāčplēsene Lelde Ceriņa Podcast Podkāsts

Priecājos nodot jūsu ausīm jau 16. Lāčplēsenes sēriju. Laiks tiešām skrien. Vēl dažas sērijas un Lāčplēsenes pirmā sezona noslēgsies, lai turpinātos pavasarī atkal. 
Lelde Ceriņa Malvine.lv podkāstāŠodien pie manis viena īpaša Lāčplēsene (visas jau viņas īpašas, bet man patīk to atkārtot vēlreiz un vēlreiz). Vienmēr tik mīļā, pozitīvā un stiprā - Lelde Ceriņa. Es nemaz negribu mēģināt uzskaitīt visu profesionālo ko Lelde dara, jo tad man te visa lapa aizrakstītos. Varu tikai teikt, ka Leldi man satikt vienmēr ir milzu prieks, jo tas mīļums un patiesums un sirds un prāta skaistums, kas no viņas nāk ir ļoti uzlādējošs. Iepazināmies mēs kādus četrus gadus atpakaļ pateicoties Leldes svarīgu darbu darošajam raidījumam Tete-a-tete ar Rīgu, un kopš tā laika esam darījušas kopā pat tādu lietu kā skriešana. Un ja jums ir gadījies skriet garām Leldes uzmundrināšanas štābikam Rīgas Maratonā, jūs zināt cik daudz labas enerģijas Lelde var dot. Esmu ļoti laimīga un pagodināta, ka Lelde atrada laiku pie manis atnākt parunāties šajā aizņemtajā laikā.

Sarunu ar Leldi klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās.

 Ar Pārējām Lāčplēsenēm iepazīsties  ŠEIT!


Older Post Newer Post