Podkāsta "Lāčplēsene" 2. sērija ar Agnesi Kleinu

Agnese lacplesene Podcast Podkāsts

Otrā podcāsta "Lāčplēsne" sērija ar Agnesi Kleinu jau gaisā!

Agnese Kleina ir LācplēseneEsmu tik priecīga, ka pie manis podkāstā ir Agnese, jo Agnese pilnīgi noteikti ir starp manām top 15 mīļākajām un iedvesmojošākajām sievietēm. Bet vislielākā mērā Agnese man saistās ar kvalitatīva satura radīšanu - savā blogā, žurnālā Deko un tagad, manā mīļākajā grāmatžurnālā- Benji KnewmanAgnese ir grāmatžurnāla Benji Knewman redaktore un radītāja un cieši saistīta ar Latvijas laikmetīgās mākslas pasauli. Man arī jāatzīstas, ka tad, kad pirms kādiem 6 gadiem Agnese mana esty vekalā nopirka manis darināto galvas rotu un ielika savā blogā postu par manu tajā laikā pirmo rotu kolekciju, man tad kaut kā likās - I MADE IT! Tieši tik lieliska Agnese man likās, kad es viņu vēl nepazinu, un vēl 100 reiz foršāka man viņa liekas, kad viņu tagad pazīstu.

Agnese un rota

Runājam par dzīvi,par iedvesmu un to kā atpūtas brīžus izmatot sev par labu, par to cik labi ir turēt savu skapi kārtībā, kā arī par to, ka dažreiz ir labi, ja dzīvē nenotiek tā, kā liekas, kā vajadzētu notikt. Skan kā atjautības uzdevums? Klausies podkāstu un sapratīsi ko domāju!

Sarunu ar Agnesi klausies šeit zemāk, vai kādā no podkāstu aplikācijām SpotifyGoogle PodcastsBreakerPocket CastsRadio Public  un Stitcher. Un drīzumā cerams arī citās. 


Older Post Newer Post